We zijn trots op onze sponsors!

Nog geen sponsor?

In 2017 en 2019 hebben wij vanuit de Protestantse Gemeente Emmeloord het project Thank You For The Music georganiseerd. Beide keren was het een groot succes en daarom hebben we besloten in het weekend van 12, 13 en 14 april 2024 dit voor de derde keer te realiseren, maar dan opnieuw groter en beter!

Vanaf september 2023 is een groep van 87 zangers en zangeressen aan de slag gegaan met het oefenen van muziek van onder andere Supertramp, Son Mieux, De 3 J’s, Queen en vele anderen. Op de vrijdagavond, zaterdagavond en zondagmiddag gaat het koor, samen met een uitstekende live-band, speciale arrangementen ten gehore brengen. Dit alles onder de bezielende leiding van Emmeloorders Bert Schonewille en Jan Gerzinus Jongsma.

Het thema van het project is deze keer “Uit hetzelfde hout gesneden”. In totaal verwachten we ruim 1.500 bezoekers.

Wie zijn wij?
Inmiddels vormen we een groot, veelkleurig gezelschap uit de hele Noordoostpolder, dat vol enthousiasme en nieuwsgierigheid met het project bezig is. Alles begint al vorm te krijgen! Bent u al benieuwd? Voelt u dit enthousiasme met ons mee?
Wilt u ook onze woon- en werkomgeving meer warmte en bezieling geven in deze tijd?

Dat kan! Door ons initiatief financieel te ondersteunen. Want hoewel alles op vrijwillige basis gebeurt, worden er toch kosten gemaakt. Denk aan drukwerk, licht en geluid, koffie etc.

Het sponsorformulier kunt u hier downloaden en getekend sturen naar info@thankyouforthemusic.nl.

Advertenties aanleveren

Voor een advertentie in het programmaboekje vragen we u een PDF- bestand aan te leveren. Dit kan naar info@thankyouforthemusic.nl.

Hieronder kunt u de formaten van de verschillende advertenties vinden.

1/4 A5 – 61,75mm x 93mm, staand

1/2 A5 – 93mm x 133,5mm, liggend

1/1 A5 – 133,5mm x 193,5mm, staand

Hier kan helaas niet van worden afgeweken!

Scroll naar boven